En fortælling dine gæster vil elske

Med Gothenborg fjerkræ på menuen er du sikret en unik historie fra den lille midtjyske gård Gothenborg. Råvarer, der på fineste vis, understøtter eller spiller hovedrollen i din ret eller menu. En historie dybt forankret i den gode smag og kompromisløs økologi. 

Gothenborg er en familie ejet virksomhed med passion for at give fjerkræet et godt og økologisk liv med en helt unik spisekvalitet til følge. Dyrene har mere plads end økologireglerne foreskriver og med vores flytbare huse på markerne har dyrene adgang til mark og skov. 

Gothenborg har i alle årene stræbt efter bedre og bedre systemer, der fungerer både for dyrene og de mennesker, der arbejder med dem. Det er bla. derfor alt fjerkræ leveres på frost, da vi kun producerer fjerkræ i sommerhalvåret hvor græs og kløver er i vækst og træernes blade sørger for den nødvendige tryghed for de fødesøgende fjerkræ.  

Tallerken

Billede kredit: Restaurant Domestic
Fotograf: Samantha Fotheringham

Uforlignelig smag

Sublim spisekvalitet

Mørt og lækkert

Kraftig kødstruktur

Troværdigt

Høj dyrevelværd

Forhandler af Gothenborg fjerkræ

Slagteren ved Kultorvet fortæller her om hans forkærlighed for Gothenborg fjerkræ, som en troværdig vare, der matcher værdiggundlaget i hans butik. 

Michelin restaurant har Skovkylling på menuen

René Mammen fortæller her om sit arbejde med Gothenborg Skovkylling, som indehaver og køkkenschef for restaruant Substans.