Lars og Lones Gård

I det smukke Midtjylland ligger vores økologiske gård.
Gothenborg er vores liv, hjem for vores familie, dagligdag for vores medarbejdere og vores arbejde. Marker og skovbryn danner rammen for en helt særlig produktion af økologisk fjerkræ.

Vi overtog det nedlagte landbrug Gothenborg i 1992.

Økologi var en selvfølge og vi var de første, der havde en reel produktion af økologiske kyllinger og kort tid efter også ænder.

Siden har produktionen været støt voksende og i dag er Gothenborg fjerkræ kendt vidt og bredt. Med udgangspunkt i dyrenes naturlige adfærd har vi gennem erfaring opbygget en enestående produktion af højkvalitets økologisk fjerkræ.

Skovkyllinger – ænder – gæs – kalkuner.

I vores bestræbelser på at udnytte hele dyret kan der ved os købes alle tænkelige udskæringer. Nye racer og en årvågen opmærksomhed på det sublime frembringer mad med en helt uforlignelig smag.

En kvalitet vi står inde for både for dyr, natur og mennesker.

Maj-Lie_Majbækgaard_CF037857

Gothenborg - fuld af liv

Vores vedholdende arbejde med dyrenes forhold giver grobund også for de mindste skabninger. En høj andel af kløver og andre urter i græsset og skovområder giver en alsidighed som giver høj biodiversitet både i plante- og dyrerige. 

Fjerkræet kan søge ly i skoven eller græsse på de sommergrønne kløvergræsmarker.

Gothenborg er også alsidig økologisk gårdbutik og et landkøkken med guldmærket i økologi, samt tilhørende selskabslokaler.

Her hylder vi den dybe og nærende smag
og det gode liv!